Mærkbar kommunikation

Følg 2.500+ virksomheder og foren jeres markedsføringsstrategi med jeres brug af profilbeklædning, reklameartikler og firmagaver.

Spar 25 % på Tacx drikkedunke med eget logo og design

I februar måned tilbyder vi, helt gratis og uforpligtende, at lave et designoplæg til din virksomhed

Profilbeklædning

Vi har et stort sortiment af profilbeklædning der dækker alle brancher og virksomheders behov.

Reklameartikler

Vi forhandler alt fra kuglepenne til maskotter og tilpasser det til din virksomheds profil.

Firmagaver

Vi har et bredt sortiment af firmajulegaver og firmagaver der kan understrege stilen i din virksomhed.

Profilbeklædning

Vi har et stort sortiment af profilbeklædning der dækker alle brancher og virksomheders behov.

Reklameartikler

Vi forhandler alt fra kuglepenne til maskotter og tilpasser det til din virksomheds profil.

Firmagaver

Vi har et bredt sortiment af firmajulegaver og firmagaver der kan understrege stilen i din virksomhed.

DBU har samarbejdet med Kluntz i mere end 20 år. Først med Hummel som tøjsponsor og efterfølgende med ADIDAS.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet og det giver en tryghed i hverdagen, at vi kan stole på vores leverandør, også i perioder hvor spidsbelastningen er stor, som f.eks. til slutrunder i EM og VM.

Simon Rasmussen

Sekretær for Det Danske Fodboldlandshold, DBU

Vi anbefaler gerne Kluntz som leverandør. Kluntz er engageret i forbedring af forholdene på produktionsstederne og har et etisk regelsæt.

Respekt for medmennesker og bæredygtighed er værdier, som ligger Jyske Bank meget på sinde, så det er vigtigt med en leverandør, der deler disse værdier.

Tove Nørgaard

Indkøber, Jyske Bank

Hos STARK er professionalitet omdrejningspunkt og vi stiller høje krav både til os selv og vores leverandører.

Man skal være løsningsorienteret, fleksibel, punktlig, troværdig og særdeles konkurrencedygtig for at gøre sig gældende som leverandør. KLUNTZ gir’ ikke op – uanset hvor kompliceret opgaven er.

Tommy Nielsen

Reklamechef, Stark

<h2 class="display3 center">Mange kendte mærker og tusindvis af produkter</h2>
Download katalog

Hvert år leverer vi tusindvis af forskellige produkter, der passer til vores kunders kommunikationsstrategi.

Mange af produkterne henter vi fra kendte mærkevarer i vores store europæiske netværk, men vi designer og producerer også kreative specialopgaver i østen, i samarbejde med vores kontor i Hong Kong.

Download vores Efterårskatalog

Vi har samlet vores mest sælgende profilbeklædning i et overskueligt katalog. Vi udvider løbende kataloget med flere nye produkter.

Hvorfor Kluntz?

Alle forstår et budskab, der er til at tage og føle på! Med vores koncept Mærkbar Kommunikation™ sikrer vi, at vore kunder opnår motivation, erindring, synlighed og sympati, som resultat af deres investering i reklameprodukt marketing. Kluntz er eksperter indenfor profilbeklædning, reklameartikler, firmajulegaver og event maskotter. Kluntz har siden starten i 1996 udviklet sig til at være en af de førende promotion aktører i Skandinavien.

DOWNLOAD PRÆSENTATION AF KLUNTZ

Kluntz domicil

Kompetencer

Høj produktsikkerhed med ISO 9001

Kravene til produktsikkerhed øges hele tiden, og produkterne skal være i overensstemmelse  med gældene lovgivning. Vi følger udviklingen nøje og sikrer, at de produkter som vi leverer opfylder kravene. Vi er ISO 9001 certificeret, blandt andet med fokus på produktsikkerhed og har dermed en proces for sikring af området. Kluntz Promotion er gennem sit ejerskab repræsenteret med kontor i Hong Kong, hvorfra sourcing og kontrol af specialproduktion i Kina foregår.

Miljøvenlig produktion med ISO 14001

Vi har fokus på at nedbringe vores belastning på miljøet, såvel internt som eksternt. Vi er ISO 14001 certificeret og forpligter os dermed til, at skabe løbende forbedringer på miljøområdet. Det gør vi blandt andet ved at anbefale bæredygtige alternativer, når de eksisterer,

Bæredygtig produktion igennem samarbejde

Vi har arbejdet strategisk med bæredygtighed og etik siden 2003, hvor vi udsendte vores første Supplier Code of Conduct. I dag er vi medlem af BSCI, UN Global Compact, DIEH og Consito. I samarbejde med disse organisationer arbejder vi på, at forbedre arbejdstagerforholdene på produktionsstederne og på, at skabe større opmærksomhed omkring bæredygtige produkter indenfor reklameartikler og profilbeklædning.

Elite Smiley siden 2015

Vi er fødevaregodkendte med Elite Smiley. Det er din sikkerhed for at både fødevarer og fødevare kontakt materialer håndteres efter reglerne og overholder alle danske standarder.

Kluntz har haft elitesmiley siden 2015

 

Kompetencehjul
Certifications
<h2 class="display3 center">Vores andre hjemmesider</h2>

Juleriget gør det nemt at give firmajulegaver, samtidig med at medarbejdere får den gave de ønsker sig. Gaven vælges i egen gaveshop.

www.juleriget.dk

Kildevand med egen etiket og logo er en forfriskende måde at sprede sit budskab på. Vores vand bliver løbende testet af Steins Laboratorium.

www.reklamevand.dk

Euromascots producerer Danmarks letteste og flotteste maskotter. Vi har bl.a. leveret maskotter til Ikea, DBU, Gyldendal og Stryhns.

www.euromascots.dk

Kluntz Promotion A/S
Agerbakken 7
DK-8362 Hørning
CVR-nr: 1906 0098
[email protected]

+45 70 20 70 22