Kataloger

Profilbeklædning, merchandise og firmagaver

Hent inspiration i vores kataloger eller kontakt os og få et gratis og uforpligtende design oplæg på vores anbefaling til din virksomhed.

Hovedkatalog 2020

Hovedkatalog 2022

Alt fra kuglepenne til powerbanks og drikkedunke. Dit budskab og det rigtige produkt sender dit signal til omverdenen. Se de mange bæredygtige gaver i kollektionen.

vinterkatalog

Vinterkatalog 2022

Bæredygtig gavekollektion lavet af dokumenterede genbrugsmaterialer. Mere end 400 trendy gaver, eksklusive mærker og gavesæt. Træf det bæredygtige valg.

Prodir kuglepenne

Prodir kuglepenne

Den kendte Prodir-kvalitet sender et stærkt signal. Følelsesen af lækker kvalitet og det gode skrive-flow bliver der lagt mærke til. Pennene produceres 100% i Schweiz.

Halfar tasker

Tasker af alle slags

Stort sortiment af PVC fri kvalitetstasker. Bæredygtige- og genbrugsmaterialer i et stærkt look. Funktionel branding med mange muligheder for at skille sig ud fra mængden.

Stanley/Stella katalog

STANLEY / STELLA

Bæredygtig og moderigtig kollektion af beklædning hvor kvalitet og etik går op i en højere enhed. Alle produkter er velegnede til tryk eller broderi med din virksomheds logo.

Fusion

Fusion træningstøj

Lækkert træningstøj med lang holdbarhed og høje brugsglæde. Tøjet er STANDARD 100 by OEKO-TEX Certificeret. Produceret i EU uden overproduktion

ID Identity katalog

ID IDENTITY

Styrk fællesskabet. Det store udvalg i ID kollektionen omfatter beklædning til hele din organisation. God skandinavisk pasform og slidstærke kvaliteter til produktion, lager og kontor.

Craft

CRAFT

Craft har et bredt sortiment af funktionelt sportstøj og sporty hverdagstøj. Samtlige produkter er udviklet efter høje krav til ydeevne og benyttes verden over af elite idrætsudøvere.

Nimbus

NIMBUS NORDIC

Dit team bliver bemærket i de stilfulde design fra Nimbus kollektionen. Udsøgt kvalitet og øje for detaljer kendetegner både jakker, strik, skjorter, polos og t-shirts. Få dit logo på tøjet.

TeeJays

Tee Jays 2022

Moderne klassikere til kvinder og mænd i høj kvalitet og holdbare materialer. Nu er en stor del af kollektionen er OSC-certificeret økologisk bomuld – se dem her i kataloget.

Nimbus Polo Journal

Nimbus Polo

Den klassiske polo fra Nimbus – god stil til hverdagen. God stil er ikke tilfældig, men et bevidst valg af lækker kvalitet og elegante detaljer. Og dit eget logo på – naturligvis.

Go Green

Go Green

Reklameprodukter i naturlige, økologiske og miljøvenlige materialer. Styrk din bæredygtige profil.

Løb 2022

Løb 2022

Bliv klædt på til løbeturen i specialdesignet, funktionelt og bæredygtigt tøj fra Craft og Clique.

Poser

Poser til alle

Genbrugelige poser til alle formål i polypropylen, kraftpapir eller bomuld. Nyttig og levende reklame med dit budskab.

Joytex

WOW Sustainable

Hent inspiration i kollektionen af recyclede, bio baserede gaveartikler og gaver fremstillet i natur materialer, samt af affald.

Craft Special Design

Craft design

Jeres helt eget klubtøj med special design fra Craft: Cykel-, Løbe-, triatlon- og teamtøj til ethvert niveau.

Cocoture

Citizen Green

Gaver udviklet og designet med tanke på vores planets velbefindende. Få ideer til din næste effektfulde kampagne.

NEUTRAL katalog

NEUTRAL

Neutral er basic og fashion beklædning med 100% focus på bæredygtighed, etik og miljø. Få Økotex certificeret logo på tøjet.

Promotional Bottles

TACX DRIKKEDUNKE

Tacx er cykelrytternes foretrukne mærke og sponsor for de største cykelhold og løb. Kluntz er dansk distributør af Tacx.

Mærkbar Synlighed

Synlighed

Dit budskab i stort format. Høj kvalitet og de nyeste trends indenfor maksimal synlighed i skilte og print.

Jule lækkerier

Jule lækkerier

Julen er tiden til forkælelse og her finder du et eksklusivt udvalg af lakrids, chokolade, nødder, dansk design, øl og vin.

Cocoture

Magiske jul

Snart sænker julefreden sig over os, og traditionen tro hygger vi os med lækkerier – og dem finder du mange af i kataloget her.

Eco 2022

Trends og klassikere

Budskaber der er til at tage og føle på. Her finder du alt, hvad hjertet begærer af både nye trends og klassikere.