Reklamevand logo

Vand med logo

Budskaber der går rent ind

Rent drikkevand af højeste kvalitet, CO2 neutralt produceret i genanvendt plast påsat din logolabel af FCS certificeret papir. Danmarks sikreste og hurtigste logovand løsning.

Plastflasker sammenlignet med vand i kartoner

Bryggeriforeningen har lavet en undersøgelse, der viser at klimaaftrykket fra plastflasker er markant lavere end det fra papirkartoner. Det skyldes hovedsageligt, at plastflaskerne genanvendes. Kartoner til vand fremstilles typisk af papir med plastcoating og en inderfolie af aluminium. Plastflaskerne fra Reklamevand er fremstillet af genanvendt plast, som gør klimaeffekten endnu lavere.
Se undersøgelsen her

Vand med logo

Vi tilbyder 4 flasketyper til dit logovand. Fælles for vores udvalg af logovand er, at etiketterne har en stor reklameflade til dit budskab. Uden meromkostning kan du vælge mellem 9 forskellige farver standard låg til dine logovand flasker. Mod et tillæg på DKK 0,75 kan vi levere dit logovand med sportscap. Du kan vælge at få logolabel på vand med brus eller uden brus.
Vand med logo tube 50 cl
TUBE 50 cl - vores mest fleksible løsning

TUBE 50 cl vand med logo er vores mest fleksible løsning med produktions-deadline om mandagen, med levering om fredagen uden efter. Flaske i genanvendt plast og 100% CO2 neutral. Label er 70mm bred. Der er 18 flasker i et colli og 1512 flasker logovand på 1 hel palle. Produceres fra minimum 378 flasker. Match dit logo til denne reklamevand ved hjælp af de 9 lågfarver.

Vand med logo mini 33 cl
MINI 33 cl - god til mødeaktivitet og messer

MINI 33 cl reklamevand produceres hver 2. uge, så her må du vente i op til 3 uger på levering. Den lille flaske er god til mødeaktivitet og messer. Flaske i genanvendt plast og 100% CO2 neutral. Label er 70mm bred. Der er 12 flasker i et colli og 1764 flasker logovand på 1 hel palle. Produceres fra minimum 324 flasker. Match dit logo til denne reklamevand ved hjælp af de 9 lågfarver.

Vand med logo bone 50 cl
BONE 50 cl - vores største label

BONE 50 cl reklamevand produceres ca. hver 3. uge. Det giver op til 4 ugers leveringstid på denne reklamevand. Bone logovand har vores største label med en højde på 98mm, så her har du virkelig mulighed for at få synliggjort dit budskab. Bone logovand er i genanvendt plast og 100% CO2 neutral. Label er 98mm bred. Der er 18 flasker i et colli og 1512 flasker logovand på 1 hel palle. Produceres fra minimum 648 flasker. Match dit logo til denne reklamevand ved hjælp af de 9 lågfarver.

Vand med logo longneck 43 cl
LONGNECK 43 cl - vores mest markante flaske

LONGNECK 43 cl reklamevand er vores mest markante flasketype. Denne logovand vil noget mere og har en eksklusivitet i stil med en glasflaske. Longneck logovand er i genanvendt plast og 100% CO2 neutral. Longneck produceres hver 4. uge, så her må du vente op til 5 uger på levering. Longneck logovand har som Bone også en stor label på 98 mm i højden. Med sin eksklusive stil er Longneck velegnet til cafeer og restauranter, der ønsder sin egen vand med logo.

Vælg blandt hele 9 farver til dit låg – det koster ikke ekstra

Prisliste – Vand med logo

Se priser på de 4 flasketyper til vand med logo her – skab dit eget unikke look for dit brand med Reklamevand. Priser fra kun DKK 3,55 pr. stk.
Reklamevand prisliste

Økologi- og miljøcertificeret tapperi

I Husum, lige syd for Tønder henter vi vores mineralvand fra 4 kilder i en beskyttet naturpark. Kilderne stammer tilbage fra istiden og vandets helt særlige renhed har en karakteristisk blød smag, med en PH værdi på 7,4. Vandet tappes i flasker via pipeline direkte fra kilderne. Tapperiet er både økologi- og miljøcertificeret. Tapperiet er Climate Partner og medlem af Go Green Denmark. Dit reklamevand leveres i stabile flasker af genanvendt plast med logo label i FCS certificeret papir.

Vand med logo i glasflasker

Reklamevand.dk / Kluntz A/S kan også tilbyde eksklusive glasflasker med egen label. Vandet kan leveres både med og uden brus. Kontakt os og hør mere om logovand i glasflasker – 7020 7022.

Kort over Danmark
\

Husum

Få den bedste reklamevand løsning:
Telefon: +45 7020 7022   –   E-mail: [email protected]