Kluntz er Stanley/Stella Official Dealer

Textile Exchange (TE) placerer Stanley/Stella blandt de 16 mest bæredygtige brands i verden og Fair Wear Foundation har givet Stanley/Stella ”Leader” status

Stanley/Stella er medlem af Fair Wear

Stanley og Stella er autentisk, enkel og bæredygtig beklædning, fremstillet med respekt for både mennesker og vores planet.

Kollektionen er til omgående levering fra lager.

Stanley/Stella sustainability
Stanley og Stella blev etableret i 2012 af Jean Chabert. I dag, små 10 år senere, er brandet vokset til at beskæftige 100 medarbejdere på hovedkontoret i Belgien, samt være repræsenteret gennem distributører i 34 lande. Kollektionen fra Stanley og Stella er vokset til 142 modeller i 106 farver. Blandt de mange mode styles findes bl.a. t-shirt, sweatshirt, polo, bukser, skjorter og jakker. Alle velegnede til at trykke grafik på.

Kluntz Promotion er Stanley Stella Official Dealer

Kluntz Promotion har samarbejdet med Stanley Stella i 12 år og lever op til de strenge bæredygtighedskrav, som Stanley Stella stiller til sine forhandlere. Kluntz Promotion har Official Dealer status. Det betyder, at vi arbejder tæt sammen med Stanley Stella, mod at skabe en mere bæredygtig profilbeklædning- og reklameartikel industri.
Stanley/Stellas focus har hele vejen igennem været på enkelthed, genanvendelse, økologi, etik og gennemsigtighed. Alle Stanley og Stellas modeller i den store kollektion er fremstillet af økologiske eller genanvendte metervarer og Stanley/Stella har ikke mindre end 5 certificeringer. Al produktion foregår under maksimalt hensyn til etik og miljø på 7 fabrikker i Bangladesh og Stanley og Stella er dybt engageret i udvikling af det lokale miljø.
Stanley/Stella er et fælleskab, mere end en virksomhed. Fællesskabet sætter mennesker i centrum og tror på, at åbenhed og tillid, samt et fælles overordnet focus på at flytte textilindustrien et bedre sted hen, vil skabe resultater for den enkelte, for fælleskabet og virksomheden og i sidste ende også for verden som helhed.

Stanley/Stella t-shirt, polotrøjer og sweatshirt med tryk

Kluntz Promotion A/S er official dealer for Stanley/Stella i Danmark. Med serigrafisk trykkeri i huset kan vi hjælpe dig med tryk at dit logo, budskab eller grafik, uanset om du er en industrivirksomhed, et reklamebureau eller en modevirksomhed. Kluntz har trykt på tekstil i over 25 år og har blandt andet kontrakt med DBU om tryk af alt tøjet til landsholdene. En aftale vi har haft siden 1996.
I fremstillingen af t-shirt, polotrøjer, sweatshirts fra Stanley/Stella, er der taget hensyn til, at tøjet skal trykkes med budskaber, logoer og grafik. Optimale trykresultater sikres bedst på fintvævede tekstiler, der efterfølgende har fået en behandling, som fjerner overskydende fibre, der ellers kan drille i trykprocessen og gøre trykket ujævnt. Verden over er Stanley/Stellas t-shirt, polotrøjer og sweatshirt kendt for deres rene og homogene overflader, der gør produkterne til nogle af de bedste at opnå flotte trykresultater på.
Tag en professionel snak med os om de mange muligheder for tryk på det bæredygtige brand Stanley og Stella.
Se Stanley/Stella produkterne her