Stanley / Stella Creator t-shirts

Stanley/Stella t-shirts er fremstillet af 100% GOTS certificeret økologisk bomuld, på Fair Wear godkendte fabrikker. Udover at etikken er i orden, så er kvaliteten af den strikkede metervare i Stanley/Stellas t-shirt så tæt, ensartet og ren, at t-shirten udgør det perfekte lærred, at trykke logo og budskaber på.
I kollektionen findes der mange forskellige fashion styles til både kvinder, mænd og børn og Stanley/Stellas t-shirt fås desuden i en lang række basis- og moderigtige farver. Mest populær er Stanley/Stella Creator t-shirt, der nærmest har opnået en ikonisk status. Stanley/Stella Creator lagerføres i tæt på 100 farver.
Brug Stanley/Stella t-shirts som et bæredygtigt og moderigtigt medie i din markedsføring, når du vil sende et klart signal om, at din virksomhed tager miljø og etik alvorligt og ønsker at være en del af løsningen. Med Stanley/Stellas Creator t-shirt er du sikret stor succes hos publikum i dine kampagner. Stanley/Stella t-shirt skaber ikke alene synlighed, men også sympati.
Alle modeller i Stanley/Stellas store kollektion lagerføres til omgående levering og alle modeller er forberedt til mærkning med din egen label i nakken. Det betyder at du kan anvende Stanley/Stellas t-shirts med din egen grafik på, uanset om du ejer et modetøj brand eller ønsker, at bruge Stanley/Stella t-shirts som brand extension til markedsføring af din industrivirksomhed.
Stanley / Stella Creator t-shirt
Logo Global Recycled Standard
Logo GOTS
Logo OCS
PETA Approved Vegan
Stanley/Stella er medlem af Fair Wear
Kluntz Promotion har trykkeri og grafisk tegnestue i huset. Vi kan hjælpe dig med ideer til den grafiske udformning af tøj og tryk og vi kan hjælpe dig med valg at den rigtige Stanley/Stella t-shirt til netop dit projekt. Vi tilbyder at trykke med organiske trykfarver og vi kan også både fremstille dine egne vævede nakkelabels og sy dem i tøjet for dig.
Kontakt os og hør mere om de mange muligheder med kollektionen fra Stanley/Stella.
Se Stanley/Stella produkterne her