Fusion cykeltøj

Fusion Sportswear har siden 1999 samarbejdet med nogle af verdens bedste atleter indenfor løb, triathlon og cykling. Den uvurdérlige feedback, der er kommet ud af samarbejdet, ligger blandt andet til grund for det funktionelle Fusion cykeltøj.

Når du ikke bemærker, at du har cykeltøjet på, så ved du, at du har fat i noget perfekt. Sådan er det netop med Fusions cykeltøj, der er udviklet til at være et ekstra lag hud, som beskytter dig og optimerer din præstation. Focus på avancerede metervarer med sublime svedtransporterende og elastiske egenskaber og på ergonomi, pasform og funktionalitet, giver dig de bedste betingelser, når du træner eller kører løb i dit Fusion cykeltøj, både sommer og vinter.
Fusion cykeltøj produceres på Fusions egen professionelle systue i Lithauen og de Oeko-tex certificerede metervarer er udviklet og produceret i EU. Fusions cykeltøj kollektion består af bibs, jerseys, t-shirts, veste, jakker og race-suits.

Fusion cykeltøj med logo

Kluntz er ”Official Reseller” af Fusion cykeltøj. Med tekstiltrykkeri i huset tilbyder vi også, at trykke logo eller budskaber på dit cykeltøj. Vi anvender special udviklede strækbare tryk til formålet, så din reklame holder lige så lang tid som produktet. Kluntz har i over 25 år haft kontrakt med DBU om tryk til de danske fodboldlandshold. Den erfaring, som kontrakten har givet os, tager vi med, når vi skal trykke logo og reklame på dit Fusion cykeltøj.