Fusion er High Performance Sportswear

Sport har lært folkene på Fusion, at sejr kun er muligt ved at være dedikeret ned til mindste detalje. Det kræver fuld kontrol og et 100% focus at skabe det perfekte

Fusion er funktionalitet før fashion

Hos Fusion er funktionalitet i centrum for udviklingen af sportstøjet. Det handler om at fremstille intelligent sportsbeklædning, der føles som et ekstra lag hud, som beskytter dig og samtidigt optimerer din ydelse, uden at du bemærker, at du har det på. Fusion arbejder konstant på at optimere både metervarer og pasform, så professionelle sportsfolk over hele verden kan dyrke deres passion succesfuldt.

Fusions tekniske metervarer giver dig fordele

Du kan få højtydende Fusion Sportswear til triathlon, løb, cykling, yoga og fitness. Til restitution skulle du prøve Fusion Recharge, der er en serie løstsiddende sportstøj, som med det samme bliver din yndlingsbeklædning, når du ikke træner. Fusion arbejder med specielt udviklede polyestergarner og ultra fintvævet merino uld. IGLO polyestergarn har unikke svedtransporterende egenskaber, stor elasticitet, behagelig blødhed og så beskytter det mod UV belysning. Produkterne i helt blød merino uld yder en fantastisk behagelig 1. lag beskyttelse på kølige dage. Alle metervarer er udviklet i samarbejde med europæiske producenter og produceres i Europa. Metervarerne som Fusion anvender er alle Oeko-tex certificerede.

Fusion gør det bedst – selv!

I modsætning til mange andre tekstilvirksomheder, har Fusion valgt at holde produktion og udvikling på egne hænder i EU. Det giver ultimativ kontrol med kvalitet og en meget større leveringssikkerhed.
På det danske hovedkontor udvikler og tester Fusion, i samarbejde med topatleter, nye modeller og metervarer. Prøver syes op internt i udviklingsafdelingen, testes, ændres og testes igen og igen, for at sikre overensstemmelse med Fusions høje kvalitetskrav til ydelse og komfort. Når produktet er kommet igennem nåleøjet, sættes det i produktion på Fusions egen specialudstyrede systue i Lithauen, hvor den håndværksmæssige kvalitet sikres gennem en række yderligere tests.
Produktionen på Fusions egen fabrik i Lithauen kører efter et stringent FLOW princip. Det betyder, at der produceres små ordrer med kort leveringstid. Produktion følger nøje ordretilgangen på hovedkontoret i Danmark. Med FLOW undgås overproduktion og spild holdes på et absolut minimum. Med det effektive FLOW system og de korte produktionstider, er det heller ikke nødvendigt for butikkerne, at købe mere end de kan sælge. På den måde giver Fusions FLOW model også butikkerne en stor fordel.

Fusion og miljøet

Det produktions-effektive ved at implementere FLOW principper, samt have egen systue og metervareproducenter i Europa, har også en tilsigtet positiv indvirkning på miljøet. Små produktionsserier til aktuelle behov minimerer overproduktion og spild, der ellers er et stort problem i tekstilindustrien. Transport fra Fusions systue i Lithauen til Danmark har et langt lavere CO2 aftrykt end transport ved oversøiske produktioner. I tillæg har Fusion Sportswear lang levetid, både designmæssigt og kvalitetsmæssigt og Fusion arbejder ikke med sæsonvarer, så ingen modeller bliver forældede og usælgelige.

Kluntz trykker logo eller budskab på dit Fusion cykeltøj og Fusion løbetøj

Kluntz A/S har ”Fusion Official Reseller” status, så du kan både købe dit Fusion Sportswear hos os og få det trykt hos os. At trykke på strækbart sportstøj kræver specielle teknikker og materialer. Kluntz A/S har eget trykkeri i huset og har over 25 års erfaring med tryk på sportstøj. Vi har blandt andet kontrakt med DBU om trykning af tøjet til de danske fodboldlandshold, en kontrakt som vi har haft siden 1996.
Tag en professionel snak med os om tryk af logo eller budkaber på dit Fusion løbetøj og Fusion cykeltøj. Når du træner i sportstøjet fra Fusion bliver dit budskab eller logo set i en positiv sammenhæng som løfter dit brand. Fusion løbetøj anvendes ofte til store sportsarrangementer hvor mange vil se dit tryk og med Fusion cykeltøj kommer dit budskab vidt omkring.  Et flot og holdbart tryk på dit Fusion sportstøj giver dig god og langvarig reklame.
Kontakt os
Telefon: +45 7020 7022   –   E-mail: [email protected]
Telefon:
+45 7020 7022